Een gezellig babbel bij een lekker bakkie koffie/thee en wat lekkers, wandelingetje, of gewoon simpel een luisterend oor

Ik ben Linda, 44 jaar en alleenstaande moeder van een zoon met selectiefmutisme/angststoornis. Ik heb in de loop der jaren uiteenlopende banen gehad. Van 11,5 jaar als verkoopmederwerker bij free record shop, tot 5 jaar als postbezorger en de laatste paar jaar heb Ik als Mantelzorger gewerkt (eerst voor mijn oma), en nu de laatste 2 jaar voor mijn zoon. Verder werk ik nu als vrijwilliger in een kantine bij een knaagdierenopvang (waar mijn zoon 3 dagen in de week de dieren daar verzorgt) waar diverse activiteiten georganiseerd werden waaronder o.a. bingomiddagen, knutselochtenden, crea ochtenden, verjaardagsfeestjes, koffieochtenden.
Ik vind het leuk en gezellig om met mensen om te gaan, nieuwe mensen te leren kennen en een lach op hun gezicht te krijgen door alleen al een luisterend oor te bieden bij een lekker bakje koffie/thee, of een wandelingetje in de buurt. Er zijn nl alleen al in ons land veel te veel ouderen mensen waar niemand tijd of aandacht aan besteed omdat “we allemaal te druk zijn met ons eigen leven” En ik vind dat juist deze groep mensen gezelschap en een luisterend oor verdienen inplaats van eenzaam en alleen weg te laten kwijnen.


Beschikbaar
Per direct

Uurtarief
€15,00

L van Dokkum
Den Haag

Vrouw, 44 jaar

Lid sinds 19-06-2021