gezelschap, zorgen, boodschappen en samen koken, samen eten, huishouden, tuinieren, wandelen, cultureel activiteit

Hallo lieve ouders, grootouders, succesvolle medewerkers, broers, zussen, dochters, zonen en mooie mensen! Het was een tijd waarin je al deze rollen had, en je hebt ze allemaal uitstekend beheerd. Vandaag is het moment waarop iemand uw verhaal kan horen, iemand kan horen en waarderen hoe u alles heeft gedaan!

Mijn mooiste momenten in het leven zijn bij mijn grootouders geweest. Ik vond het geweldig om hun levensverhalen, hun worstelingen, hoogtepunten, herinneringen die ze hadden aan alles in het leven te horen. Ik raak gemotiveerd en krijg energie om te horen hoe onze ouderen alles deden, in een tijd van minder techniek en minder internet.

Als je een man of een vrouw bent, alleen aan het vellen bent, als je op zoek bent naar iemand om gewoon naar je te luisteren, je huishoudelijk werk te doen, boodschappen voor je te doen, voor je en met je te kokken, met je te wandelen in parken of kleine picknicks samen makken, gaan voor een film of kaarten / spelletjes spelen, ik ben hier voor je. Als je je niet lekker voelt, kan ik voor je zorgen.

Maandag en dinsdag ben ik bereikbaar van 7.30 uur ’s ochtends tot 23.00 uur’ s avonds. Van woensdag t / m vrijdag ben ik bereikbaar van 7.30 uur ’s ochtends tot 18.00 uur. Soms kan ik in het weekend werken, zaterdag of zondag, maar dat moet van tevoren worden besloten.

Over mij als persoon: ik ben sociaal, communicatief en neem initiatief!

Ik werk nu ongeveer 18 jaar als projectmanager en onderzoeker in de internationale ontwikkelingssector en Utrecht en Erasmus Universiteiten. Ik heb veel verhalen te vertellen over vrouwen en mannen die ik heb geïnterviewd voor onderzoek. Sinds een jaar nu ben ik zzp-er geworden in onderzoek, management en training, maar ik mis het werk met sociale impact.

Op dit moment volg ik een online training om consulent te worden voor de wet maatschappelijke ondersteuning. De categorie mensen met wie ik zou willen werken en waarvoor ik zal werken, zijn de ouderen.

Als je interesse hebt gekregen door mijn profiel te lezen, kunnen we een kennismakingsgesprek regelen om te zien of we een klik kunnen krijgen!


Beschikbaar
Per direct

Uurtarief
€16,00

Arla Gruda
Den Haag

Vrouw, 45 jaar

Lid sinds 24-04-2020

Talen
Nederlands, Engels, Italiaans

VOG
Ja