Verzorging

Ik heet Rita khemai. 56 jaar en ben getrouwd, heb 3 dochters van 25, 20 en 18 jaar. Ik woon op Rijkerswoerd in Arnhem-Zuid en ben in het bezit van een auto.Ik doe dit werk al vanaf juli 2011 all-round dus licht Hh, verz. en bg. Heb geen diploma maar wel heel veel ervaring. Ondanks mijn ervaring ben ik met de opleiding verzorgende IG3 bezig. Het duurt nog even voordat ik mijn papieren heb. Ik heb nu 2 cliënt in Oosterbeek voor de ochtend. Voorheen werkte ik alleen maar in Nijmegen, Duckenburg en Lindenholt en de laatste 3 jaren ook in Huissen.

Mijn sterke kant is verzorging en begeleiden van ouderen die nog op zichzelf willen blijven wonen .
Nu dat er ook heel veel mensen op leeftijd met of zonder (beginnende) dementie, en die toch nog graag thuis in hun eigen omgeving willen wonen, wil graag hun dan die mogelijkheid bieden.

Mijn intentie is dus: dat de cliënt zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan blijven wonen, en helpen
met alles wat nodig is om een huishouden draaiend te houden: ADL, (in bad, op bed, in de douche) maaltijden verzorgen, kleding verzorgen, boodschappen doen, noem het maar op.
Zoals u al eerder heb kunnen lezen in mijn advertentie hoort wat lichte huishoudelijke taken erbij. Ik zeg altijd wat je morst moet je opruimen.
Wat ik belangrijk vindt is: alles wat een cliënt zelf kan doen stimuleer ik dat ook.

Ik hoop van u zo spoedig mogelijk te horen, zodat wij aan de slag kunnen.

U mag mij ook bellen op tel. 0685651219.

Vriendelijke groeten,

Rita


Beschikbaar
Per direct

Uurtarief
€28

Rita Khemai
Arnhem

Vrouw, 56 jaar

Lid sinds 07-01-2022 Bel naar Rita Khemai

Talen
Nederlands

Rijbewijs
Ja

VOG
Ja