Informatie over VindOuderenHulp.nl

Over vindouderenhulp

VindOuderenHulp.nl is hét online platform dat hulpvraag en hulpaanbod bij elkaar brengt. Ouderen kunnen hier hulp en gezelschap voor in en rond huis vinden. Mantelzorgers kunnen hier ondersteuning voor hun ouders vinden. Hulpaanbieders kunnen hier leuk, dankbaar en flexibel werk vinden door het aanbieden van deze hulp. Via VindOuderenHulp.nl kunnen ouderen en hulpaanbieders eenvoudig met elkaar in contact komen. Is er een klik, dan regelt u de rest, zoals werkafspraken en betalingen, gewoon zelf.

Op VindOuderenHulp.nl wordt een breed aanbod aan hulp, ondersteuning en gezelschap voor ouderen en mantelzorgers aangeboden. Senioren en mantelzorgers kunnen met elke hulpvraag terecht op deze website. Hulpaanbieders kunnen zelf ook aangeven welke hulp zij aanbieden. Dit zijn enkele voorbeelden:

  • Hulp voor ouderen: hulp in het huishouden, boodschappen, koken, hulp met technologie (bijv. computers en internet), vervoer, klusjes in huis en tuinieren.
  • Gezelschap voor ouderen: gezellig samen een kopje koffie/thee drinken en een praatje maken, uitjes ondernemen, een spelletje doen en samen naar buiten gaan en in beweging komen.
  • Mantelzorgondersteuning: Respijtzorg, extra aandacht voor uw ouders, hulp op maat, aanvullende mantelzorg, helpt tegen eenzaamheid ouderen.

VindOuderenHulp.nl is in 2019 live gegaan. Het is onze ambitie om zoveel mogelijk senioren en mantelzorgers te helpen aan de hulp en gezelschap waar zij naar op zoek zijn. Wij hopen ouderen hiermee te helpen zo zelfstandig, actief en gelukkig mogelijk te zijn. Een belangrijk doel is hierbij minder eenzaamheid bij ouderen. Eenzaamheid bij ouderen komt in Nederland helaas veel voor. Een ander belangrijk doel is met ondersteuning en hulp voor mantelzorgers de grote druk die veel mantelzorgers ervaren te verminderen. Hulpaanbieders willen wij daarnaast de mogelijkheid bieden voor het vinden van betaald werk met veel vrijheid. En natuurlijk doet u ook erg dankbaar werk als ouderenhulp.

Informatie voor ouderen / mantelzorgers

Ouderen en mantelzorgers kunnen gratis en vrijblijvend gebruik maken van VindOuderenHulp.nl. U kunt eenvoudig zoeken welke hulp er bij u in de buurt wordt aangeboden. U zoekt op postcode en krijgt dan een duidelijk overzicht te zien van alle hulpaanbieders die u graag willen helpen of gezelschap willen houden bij u thuis en wat de kosten hiervoor zijn. Ook kunt u een ouderenhulp kiezen die goed bij u past. U kiest helemaal zelf welke hulp het best bij u past! Zoekt u bijvoorbeeld iemand van 50+ met ervaring in de ouderenzorg of als mantelzorger, of vindt u het juist heel leuk om er samen op uit te gaan met een enthousiaste student? Er is van alles mogelijk. Naast particuliere hulpaanbieders kunnen ook bedrijven die gezelschap voor ouderen en mantelzorgondersteuning bieden zich aanmelden op deze website. Zo heeft u de keuze uit een heel compleet aanbod.

Als u een geschikte ouderenhulp bij u in de buurt heeft gevonden, kunt u hier zelf contact mee opnemen. Dit kan door een bericht te sturen of via de telefoon. U kunt vervolgens bijvoorbeeld een kennismakingsgesprek inplannen om te kijken of er een klik is en om werkafspraken te maken. U regelt dit zelf, VindOuderenHulp.nl is hier niet bij betrokken. Het voordeel hiervan is dat u zelf bepaalt wie u komt helpen, hoe veel ondersteuning u nodig heeft en wanneer. Ook houdt dit de hulp voor meer mensen betaalbaar, VindOuderenHulp.nl vraagt namelijk geen percentage over het uurtarief.

Familie, vrienden, kennissen en zorgverleners van senioren

Ga samen op zoek via VindOuderenHulp.nl naar de juiste extra begeleiding, gezelschap, of aanvullende mantelzorg die nodig is!

Bijvoorbeeld:

  • Een oudere weet zijn of haar weg op het internet of in de hulpverlening niet goed te vinden.
  • Een oudere twijfelt wat de juiste hulp voor hem of haar is.
  • U heeft als zorgverlener of vrijwilliger onvoldoende tijd voor meer hulp en aandacht.
  • U heeft als mantelzorger niet voldoende tijd voor de hulp en aandacht die u graag zou willen geven.
Informatie voor hulpaanbieders / werkzoekenden

Zoekt u werk en vindt u het leuk om met ouderen te werken? Meld u zich dan nu snel en eenvoudig aan op VindOuderenHulp.nl. U kunt dan in contact komen met ouderen of mantelzorgers met een hulpvraag.

VindOuderenHulp.nl biedt leuk en dankbaar werk aan voor iedereen. Werken via VindOuderenHulp.nl geeft veel vrijheid. U bepaalt zelf hoeveel en wanneer u wilt werken en werkafspraken maakt u met de hulpvrager zelf. VindOuderenHulp.nl bemiddelt hier niet in, maar brengt hulpvragers en hulpaanbieders alleen met elkaar in contact via de website. Het grote voordeel van VindOuderenHulp.nl is dat wij geen percentage over het uurtarief vragen. Daarnaast is het mogelijk om uw uurtarief zelf te bepalen. Werken via VindOuderenHulp.nl kan geschikt zijn voor iedereen. Van student tot professioneel hulpverlener tot gepensioneerde. Voor wie wat wil bijverdienen of wie fulltime wil werken. Als particulier kunt u aan de slag zeer eenvoudig volgens de regeling dienstverlening aan huis of als ZZP’er.

Om aan het werk te kunnen als ouderenhulp maakt u eerst een account aan. Vervolgens kunt u een advertentie aanmaken die u op de website kunt plaatsen. Hierin geeft u aan wie u bent, welke hulp u aanbiedt (bijv. gezelschap voor ouderen, hulp voor ouderen en mantelzorgondersteuning) en wanneer u beschikbaar bent. Vervolgens hoeft u helemaal niets meer te doen. Een oudere kan nu uw beschikbaarheid zien en contact met u opnemen. Voor u het weet heeft u uw eerste salaris binnen!

Werken als ouderenhulp geeft veel voldoening. Veel senioren in Nederland zijn eenzaam. Eenzaamheid bij ouderen komt helaas veel voor. Door het bieden van gezelschap voor ouderen kunt u deze eenzaamheid stoppen.

Informatie voor bedrijven

Biedt uw bedrijf gezelschap of ondersteuning voor ouderen aan? Dan kunt u uw bedrijf aanmelden op VindOuderenHulp.nl. Uw bedrijf is zo gemakkelijk vindbaar voor senioren en mantelzorgers met een hulpvraag en dit levert u al snel nieuwe klanten en groei op. Het aanmaken van een account en advertentie is eenvoudig. Samen kunnen we zo zoveel mogelijk ouderen in Nederland helpen!

Voor meer informatie over een samenwerking kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via [email protected]

Tarieven en kosten

Wij vinden het belangrijk transparant te zijn over de tarieven en kosten op VindOuderenHulp.nl. Daarom vindt u hier een duidelijk overzicht van de tarieven en kosten, zodat u weet waar u aan toe bent.

Kosten VindOuderenHulp.nl:

Gebruik maken van deze website is voor ouderen en mantelzorgers geheel vrijblijvend en gratis. Er zijn geen verborgen kosten en u zit niet vast aan een abonnement. Hulpvragers betalen wel de ouderenhulp voor de geleverde hulp (zie kosten hulpaanbieders).

Particuliere hulpaanbieders betalen voor het plaatsen van een advertentie. De kosten staan hieronder weergegeven. U betaalt eenmalig (er periode. Na verloop van deze periode wordt uw advertentie automatisch gedeactiveerd. Vervolgens kunt u zelf beslissen of u het account wilt verlengen of niet. Betalingen verlopen via iDeal. Bij VindOuderenHulp.nl zit u nooit aan een abonnement of automatische incasso vast. Het maandtarief is vaak al binnen een 1 á 2 uur weer terugverdiend en u hoeft geen percentage van uw uurtarief aan ons af te staan. Het is een zeer kleine investering waarmee u gemakkelijk één of zelfs meerdere klanten vindt vinden!

1 maand toegang

€19.95 (excl. BTW)

€24.14 (incl. BTW)
3 maanden toegang

€39.95 (excl. BTW)

€48.34 (incl. BTW)
1 jaar toegang

€99.95 (excl. BTW)

€120.94 (incl. BTW)

Bedrijven die gezelschap voor ouderen en respijtzorg aanbieden betalen ook voor het plaatsen van een advertentie. De kosten staan hieronder weergegeven. U betaalt eenmalig per periode. Na verloop van deze periode wordt uw advertentie automatisch gedeactiveerd. Vervolgens kunt u zelf beslissen of u het account wilt verlengen of niet. Betalingen verlopen via iDeal. Bij VindOuderenHulp.nl zit u nooit aan een abonnement of automatische incasso vast. Het voordeel van het aanmelden als bedrijf ten opzichte van een particulier is dat bedrijven bovenaan komen te staan in de zoekresultaten. Verder melden particulieren zich aan per postcode en hebben bedrijven de mogelijkheid zich aan te melden voor een werkgebied naar keuze.

1 maand toegang

€79.95 (excl. BTW)

€96.74 (incl. BTW)
3 maanden toegang

€159.95 (excl. BTW)

€193.54 (incl. BTW)
1 jaar toegang

€399.95 (excl. BTW)

€483.94 (incl. BTW)

Kosten hulpaanbieders:

VindOuderenHulp.nl biedt geen vrijwilligershulp aan. Senioren betalen voor de hulp en hulpaanbieders krijgen betaald voor de hulp die zij leveren. VindOuderenHulp.nl is bij de betalingen van de diensten niet betrokken. Ouderen/mantelzorgers en hulpaanbieders regelen dit zelf en maken hier zelf afspraken over. Wij vragen verder geen percentage van het uurtarief, dit houdt de hulp betaalbaar.

Hulpaanbieders bepalen zelf hun uurtarief. Het uurtarief vermelden zij in hun advertentie en is inzichtelijk voor de hulpvrager. Om misverstanden te voorkomen is het daarnaast aan te raden afspraken te maken over extra kosten. Bijvoorbeeld kosten van benzine, parkeerkosten, of een drankje op een terras. Indien de hulp niet door een particulier maar door een bedrijf wordt aangeboden, gelden de tarieven en voorwaarden die het bedrijf hanteert.