VindOuderenHulp.nl helpt ouderen door de coronacrisis heen

Geplaatst op 25 maart 2020, 25:00 uur

Sinds de uitbraak van het coronavirus in China staat de wereld op zijn kop. Het COVID-19 virus treft vooral de oudere generatie. Niet alleen met de besmettingen en overledenen, maar zorgt er ook voor dat een hoop ouderen die toch al eenzaam waren nu helemaal geïsoleerd raken.

Daarom is VindOuderenHulp.nl een perfect online platform om in actie te komen en zo de ouderen door de corona crisis heen te slepen. Met dit platform brengen wij ouderen en hulpaanbieders zoals studenten, mantelzorgers, freelancers en vrijwilligers bij elkaar.

Natuurlijk geldt de 1.5 meter afstand en het beste is om helemaal fysiek contact te vermijden bij deze kwetsbare doelgroep. Maar zo kunnen hulpaanbieders bijvoorbeeld wel boodschappen doen, koken, digitale spelletjes spelen met de ouderen (denk aan Wordfeud). Of penvriend(in) worden door middel van post, WhatsApp via chat of videobellen.

Het staat de hulpaanbieders vrij om hiervoor een vergoeding te vragen of het helemaal vrijwillig te doen tijdens deze periode. Dit kunnen hulpaanbieders aangeven in hun advertentie en in samenspraak met de ouderen die hulp zoeken.

Kortom meld je gratis aan en laat weten wat jij kan doen!